Biorezonancia

A Core Inergetix rendszer nem diagnosztizál, nem gyógyít.
A Core Inergetix rendszer a magyarországi egészségügyi törvényeknek és szabályozásoknak megfelelően, nem minősül orvostechnikai eszköznek. Csupán segítséget nyújt az eddig ismeretlen információk segítségével ahhoz, hogy eddigi életformáján változtasson.

Szervezetünk energiaáramlása már jóval a fizikai tünetek megjelenése előtt megváltozik.

A holisztikus egységet vizsgáló eljárások már akkor kimutatják ezen az apró eltéréseket, amikor a hagyományos gyógyászat diagnózisai alapján még semmiféle eltérés nem határozható meg.

A szervezet dinamikusan változó, egymásra ható rezgéseinek mérésén alapul a CoRe felmérés és kezelés. Az eljárás a szervezet aktuális energetikai, információs státuszának feltárására és javítására szolgál.

A CoRe módszer legfontosabb előnye más diagnosztikai módszerekkel szemben, hogy már azt is jelzi, ha valahol a szervezetben “csak” a biofizikai folyamatok egyensúlya bomlott meg. Ez a zavar a későbbiekben a szervezetben komoly elváltozásokat és panaszokat okozhat.

Ez a különleges,- a fizika törvényein alapuló- módszer rámutat a betegségek azon lehetséges okaira, melyeknek megoldásával segítséget nyújthatunk a szervezetünk öngyógyítási folyamataiban. Rámutathat továbbá a kórokozók jelenlétére, hiánybetegségekre, gócokra és érzelmi kapcsolatokra.

Shopping Cart